zoek:
Nieuwe gebruiker? inlog:

Mijn Boodschappenlijst

De website "MijnBoodschappenLijst.nl" is het resultaat van "Co-creatie" tussen Ernst Lanser en Margot Vermeulen. Het is eigendom van Ernst LanserjErnst Lanser (Wobbo - Communicatie mogelijk maken waar het onmogelijk is) en wordt ook door hem beheerd.

Ik heb de inhoud van deze pagina met grote zorg samengesteld. Kom je desondanks toch iets tegen dat niet correct is, verouderd of verkeerd gespeld, dan stel ik je reactie bijzonder op prijs. Je kun mij een e-mail sturen: alle benodigde informatie kun je onderaan de pagina vinden onder het kopje "info".

Alle informatie die je mij verstrekt, wordt vertrouwelijk behandeld. Persoons- of adresgegevens worden uitsluitend gebruikt waarvoor je ze hebt verstrekt.

De website is gemaakt in Linux. De website draait op een Linux server en bevat "PHP 5" en "MySQL 4". Ook wordt er gebruikt van "JavaScript", "Flash 8" en "MPEG-1 Layer 3". De website is ook gecontroleerd om te kijken of de website werkt op Microsoft ("Windows XP", "Windows Vista" en "Windows 7") en Macintosh Apple ("MacBook", "Mac mini", "iMac", "iPad", "iPod" en "iPhone"). Daarbij is gekeken of "Microsoft Internet Explorer 8+", "Mozilla Firefox 3+", "Macintosh Safari 5+", "Google Chrome 10+", "Android 2.3.3+" en "Opera 10+, Opera WII, Opera Mini en Opera Mobile" werkt. Om de aangeboden tekst hardop voor te lezen is een Flash (.swf) installatie nodig. Meeste computer hebben Adobe Flash geïnstalleerd (gratis) maar er is ook een alternatief zoals een "open source" genaamd "GNU Gnash". "Open source" beschrijft de praktijk die in productie en ontwikkeling vrije toegang geeft tot de bronmaterialen de source van het eindproduct. Flash is gemaakt in "Macromedia Flash 8" en "Fireworks 8". "GIMP GNU Image Manipulation Program" is gebruikt om alle foto's te maken, bewerken en om te zetten naar PNG. "InkScape Open Source vector graphics editor" realiseerde, genereren en zette afbeeldingen om naar SVG, EPS en PNG. Alle tekst voor PHP zijn gemaakt in "OpenOffice Bluefish 2.2+". Een aantal Google mogelijkheden worden gebruikt, zoals "Google Vertalen" en "Google Analytics".

Vragen en/of opmerkingen kan je een e-mailbericht mailen naar: